Eclipse Foundation Member
IBM WebSphere Application Server V8.0x Developer Tools

Details Group Tabs

zvic's picture

Hi Dears:
When I
1) start eclipse (Mars latest)
2) launch was server (v8.0.0.3) with this plugin (latest)
3) stop was server
4) launch again

then the error occured

the log is:
!ENTRY org.eclipse.core.jobs 4 2 2016-07-01 10:22:16.675
!MESSAGE An internal error occurred during: "Starting WebSphere Application Server traditional V8.0 at localhost".
!STACK 0
java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.ibm.ws.ffdc.FFDCFilter
at com.ibm.ws.management.connector.soap.SOAPConnectorClient.invokeTemplateOnce(SOAPConnectorClient.java:870)
at com.ibm.ws.management.connector.soap.SOAPConnectorClient.invokeTemplate(SOAPConnectorClient.java:689)
at com.ibm.ws.management.connector.soap.SOAPConnectorClient.invokeTemplate(SOAPConnectorClient.java:679)
at com.ibm.ws.management.connector.soap.SOAPConnectorClient.isAlive(SOAPConnectorClient.java:573)
at com.ibm.ws.management.connector.soap.SOAPConnectorClient.invoke(SOAPConnectorClient.java:503)
at com.sun.proxy.$Proxy38.isAlive(Unknown Source)
at com.ibm.ws.management.AdminClientImpl.isAlive(AdminClientImpl.java:103)
at com.ibm.ws.ast.st.jmx.core.internal.WebSphereGenericJmxConnection.isConnectionAlive(WebSphereGenericJmxConnection.java:800)
at com.ibm.ws.ast.st.v8.core.internal.WASServerBehaviour.getWebSphereJmxConnection(WASServerBehaviour.java:1105)
at com.ibm.ws.ast.st.v8.core.internal.WASServerBehaviour.getJmxConnection(WASServerBehaviour.java:1071)
at com.ibm.ws.ast.st.common.core.internal.AbstractWASServerBehaviour.ensureJmxConnection(AbstractWASServerBehaviour.java:546)
at com.ibm.ws.ast.st.v8.core.internal.WASServerBehaviour.start(WASServerBehaviour.java:2895)
at com.ibm.ws.ast.st.v8.core.internal.WASLaunchConfigurationDelegate.launch(WASLaunchConfigurationDelegate.java:258)
at org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(LaunchConfiguration.java:885)
at org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(LaunchConfiguration.java:739)
at org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(LaunchConfiguration.java:731)
at org.eclipse.wst.server.core.internal.Server.startImpl2(Server.java:3556)
at org.eclipse.wst.server.core.internal.Server.startImpl(Server.java:3492)
at org.eclipse.wst.server.core.internal.Server$StartJob.run(Server.java:367)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)

has somebody also too?
and how to resolve?